Personvern & Informasjonskapsler

H-produkter AS, org nr 852072202, er bevisst sin håndtering av personopplysninger. Selskapets internrutiner siker at bedriften håndterer personopplysninger på en forsvarlig måte slik gjeldende regelvert krever. Denne erklæringen er en forklaring på hvorfor vi samler inn informasjon, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til personvernet. 

Hvilke opplysninger samler vi inn og hvorfor?

For å kunne yte best mulig service og levere så gode tjenester som mulig, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og IP-adresse. Vi samler ikke inn sensitive opplysninger.

Du vil ikke oppleve at de opplysninger du gir til H-produkter AS vil bli videreformidlet til en tredjepart.  

Ønsker du informasjon om dine personopplysninger kan du ta kontakt på: persondata@hprodukter.no

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler eller «cookies» - er standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på pc-en din, vanligvis gjennom bruk av en nettleser. 

Våre nettsider benytter Google Analytics som bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen brukes til å gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. 

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Men Google Analytics sin sporingskode anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer informasjonskapsler.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om årsaken til at de blir brukt.

Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

Ved å bruke vårt nettsted, hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, anses du å samtykke til vår bruk av informasjonskapsler som er beskrevet ovenfor.

Oversikt over informasjonskapsler (cookies) vi benytter: 

NavnUtløpstidBrukes til
_ga2 årBrukes for å skille mellom unike, anonyme brukere – og henter inn informasjon om adferd.
_gid1 dagBrukes for å skille mellom brukere.

Håndter informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Skjema på våre nettsider: Service/reklamasjonshåndtering


For å kunne yte best mulig service spør vi i vårt service-/reklamasjonsskjema på våre nettsider etter navn, e-post adresse, telefonnummer, adresse etc. Dette vil bli lagret i våre systemer, men vil slettes på oppfordring ved at du sender e-post til: persondata@hprodukter.no

Lenker til andre nettsteder 

I tilfelle vårt nettsted inneholder lenker til tredjeparts nettsteder, hjemmesider eller materiale publisert hos tredjepart er disse lenkene bare for informasjonsformål. Siden H-produkter AS mangler kontroll over innholdet på disse nettstedene eller dets materiale, har vi derfor ikke ansvar for innholdet. 

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev med produktinformasjon og nyttige tips til våre kunder og samarbeidspartnere. Om du ikke lenger ønsker å motta dette, kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken i e-posten du mottar, eller sende melding til marked@hprodukter.no.

Hvilken informasjon beholder vi i våre system?

Som kunde, samarbeidspartner eller leverandør har vi registrert informasjon om deg som navn, e-post adresse og telefonnummer. Dette er informasjon som kun blir brukt for å oppnå et best mulig samarbeid, og for å kunne bistå deg på en mest mulig effektiv måte.

Endringer i erklæringen

H-produkter AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldende fra de legges ut på våre nettsider.

Datatilsynet

Datatilsynet fører tilsyn med hvordan virksomheter behandler personopplysninger og behandler klager fra registrerte sommener seg utsatt for brudd på personvernlovingen. På Datatilsynets hjemmesider kan du lese mer om hvilke krav som stilles for behandling av personopplysninger og hvordan du kan klage.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen, eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du sende e-post til persondata@hprodukter.no, eller via brev H-produkter AS, Stette Næringsområde 15, 6260 SKODJE. Ønsker du at vi skal slette eller oppdatere personopplysningene kan du sende e-post til: persondata@hprodukter.no.