Toppsving utadslående vindu

Et toppsving-vindu kan snus helt rundt. Dette er svært praktisk ved både lufting og rengjøring. Vinduet er utadslående, og kommer ikke inn i rommet, det blir derfor ingen konflikt med gardiner og planter i vinduskarmen. Betjening av vinduet går lett i alle posisjoner. Til mer det blåser til tettere blir et utadslående vindu, til større vindtrykket blir til mer presses rammen mot pakningene.

H-vinduet+ fås i både åpning og fastkarm, og kan dessuten leveres i ulike kombinasjoner av faste og åpningsbare vindu.

Er laget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige PVC-profiler med meget god isoleringsevne. Alle profilene er armert med varmgalvaniserte stålforsterkninger for styrke og stabilitet. Alle komponenter i H-vinduet+ er valgt/utformet med fokus på at produktene skal være vedlikeholdsfrie.

 

Fastkarm: Max bredde 2988 mm. Max høyde 2988 mm. Total størrelse max 6,5 m2. Åpningsvindu: Max bredde 1788 mm. Max høyde 1588 mm. Ved behov for større vinduer er det system for sammenkobling av flere vinduer.

 

Kvalitetsbeslag fra Spilka i stål (St.37). Beslaget er elektrolytisk galvanisert (sinksjikt min 15µ m), gullkromatisert og til slutt dyppet i klarlakk. Synlig del i lukket stilling er pulverlakkert i hvitt. Alle hull i leddforbindelsene er gitt innvendig polering og smøring. Beslagene er testet og godkjent iht. krav fra NDVK (Norsk Dør- og Vinduskontroll). Korrosjonstester viser at beslaget med god margin overstiger de krav som stilles til slike komponenter.

 

STANDARD H-VINDUET PLUS+ VRIDER

NB! Fra 1. februar endres standard vrider til Enhåndsvrider og espagnolett, se lenger nede.

God funksjon gjør at det skal liten betjeningskraft til for å åpne vinduet. Vrider og lukkemekanisme er på innsiden av vinduet, dermed unngås ytre påkjenninger som korrosjon som kan gi treghet.

Vinduer tom. 788 mm bredde: 1 vrider

Vinduer fom. 789 mm bredde: 2 vridere

H-vinduet plus+ standard vrider - H-produkter_OE8A9753_fotoKristinStoylen.png


ALTERNATIV VRIDER – HOPPE MINI

For et tillegg i pris, kan vinduet leveres med enhåndsvrider og espagnolett.


H-vinduet plus+ espagnolettvrider - H-produkter_ fotoKristinStoylen.png 

Den kombinerte sikringen og luftesperren trer automatisk i funksjon når vinduet åpnes. H-vinduet plus+ toppsving har sikring på alle beslag fra høyde 388 mm til 1588 mm.

 

Alle våre vinduer kan leveres med Spilvent spalteventil i overkarmen. Ventilen er svært tett i lukket posisjon, og i åpen stilling fører den luften opp og inn i rommet for å unngå kaldras.

 

Utenpåliggende:

Festes med hengsler på siden slik at sprossen kan hektes av ved vask.

Utenpålimte:

Limt på ut- og innsiden av vindusglasset, eventuelt også med spacer mellom glassene

Gjennomgående:

Eksklusivt uttrykk. Deler vinduet i mindre ruter, og vil derfor svekke isolasjonsevnen.

Wienersprosser:

Ligger mellom glassene.


Det finnes utallige kombinasjonsmuligheter for sprosser for både vinduer og dører.

 

Leveres standard i hvit RAL 9016, men fås også i andre farger.

 

I tråd med norsk byggetradisjon leverer H-vinduet+ notspor for utforing som standard. Men kan om ønskelig leveres uten.