H-produkter AS søker bas og montører

På grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå etter bas og montører til montering av vinduer, dører og fasader av glass og aluminium.

H-produkter AS er en del av Flakk Gruppen. Vi har to produktområder, hvor det ene er vinduer til boligmarkedet som markedsføres under merkevaren H-vinduet+, og det andre er fasadeløsninger til større bygg som markedsføres under merkevaren Valumin+. I 2018 kjøpte vi GlassTeam AS i Fredrikstad, og sammen er vi landets største leverandør av vinduer, dører og glassfasader i vedlikeholdsfrie materialer. Hovedkontoret og fabrikken holder til i nye, moderne lokaler på Stette utenfor Ålesund.  

På grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå etter bas og montører til montering av vinduer, dører og fasader av glass og aluminium.

BAS
Det stilles krav til erfaring fra byggebransjen. Vi søker etter en strukturert, positiv og løsningsorientert person som har evnen til å arbeide både i team og selvstendig, samt lede andre. 

MONTØRER
Erfaring fra byggebransjen er en fordel, men personlige egenskaper vil vektlegges mer enn formell bakgrunn. Vi ønsker engasjerte personer, som både liker og evner å sette seg inn i varierte og allsidige arbeidsoppgaver. 

For begge stillingene vil det bli gitt nødvendig opplæring, og det må det påregnes en viss reiseaktivitet både lokalt og andre steder i Norge.

Nærmere informasjon: Kontakt montasje- og serviceansvarlig Torstein Vegsund Solli på tlf. 41 92 81 56.

Søknad med CV sendes til torstein@hprodukter.no innen 26. april 2019.